duminică, 30 octombrie 2011

Oja crapacioasa = oja sparta = crackle nail polish

        Si...i se mai spune intr-un fel?? Nu m-as mira ca sa mai apara si alte variante:))! Da, stiu ca e plin internetul de informatii legate de oja crapacioasa, dar...asa am unghiile astazi!!
       Buna, ca de salutat nici nu v-am salutat! Am intrat direct in paine!

         Eh! Eu am mai vorbit despre ojele mele crapacioase in mai multe postari; am negru, alb si gri. Dintre toate cel mai des am folosit negru si gri. Ce nu imi place la oja crapacioasa?! Pai, se ia cam greu de pe unghiutele mele si lucrul asta imi da batai de cap pentru ca imi complica putin existenta.:)) Glumesc!
        E foarte buna aceasta oja pentru acele persoane care sunt mereu pe fuga sau au doua maini stangi (cum spune sora mea!) Asa pot avea unghiile mereu frumoase si fara prea multe batai de cap.
       Oja crapacioasa pe care am folosit-o astazi este de la  Claire's. Specific ca acest gri are sclipici prin el.

          Mi-am dat unghiile cu o culoare rosiatica (nu stiu acum sa spun daca e de la Rimmel sau de la Astor, nu o am langa mine cand scriu aici:D).
         Dupa ce s-a uscat bine, am aplicat oja crackle. Este fooarte important ca oja sa se usuce bine, ca daca nu e uscata, oja crapaciosa o sa ii strice aspectul ojei folosite ca baza.


        Lasati cateva minute, cat sa se crape oja si sa se usuce si apoi aplicati un Top Coat. Oja crapacioasa este, in general, mata.
       Care este principiul care sta la baza aceastei oje, nu stiu sa va spun. Cert e ca, in contact cu aerul, aceasta incepe sa se "usuce" si sa se crape. Si..gata manichiura!
      Va puteti juca folosind culori diferite, combinatii diferite! Cand mi-am cumparat oja, stiam ca trebuia folosita ca baza o oja mata, dar eu am folosit si sidefata, chiar si sclipici, si am avut un rezultat mult mai reusit, chiar.

        Acum oja crapacioasa se gaseste mai peste tot, trebuie doar sa intrebati de ea. Cred ca preturile pornesc de la 7 lei in sus.
        Cam atat am avut sa va spun!
         Va pup. Numai bine!

Un comentariu:

  1. Nice post. I learn something new and challenging on sites I
    stumbleupon every day. It's always interesting to read content from other writers and practice a little something from other web sites.

    my website: best diet plans For women

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si comentariu!