vineri, 5 aprilie 2013

Vreaucredit.ro

Buna!
Astazi vreau sa va vorbesc putin despre un site si anume Vreaucredit.ro. Deja va dati seama din denumire despre ce este vorba,nu-i asa? Despre credite bancare!
Site-ul este structurat pe domenii precum:
  • Credite - acestea se impart dupa tipul creditului, banca emitenta si dupa ocupatie.
  • Banci - gasiti lista celor 36 de banci disponibile.
  • Utile - aici puteti accesa: Ghid si sfaturi, Noutati si promotii, dar de asemenea, gasiti si un Glosar financiar foarte util.
  • Info financiar - in cadrul acestui domeniu puteti accesa: DAE mediu credit, Dobanzi interbancare, Curs valutar, Stiri financiare
Un punct forte al acestui site este faptul ca puteti calcula venitul necesar, rata lunara si creditul maxim si e gratuit! De asemenea, puteti aplica online pentru credit sau face niste comparatii.
In cadrul acestui site aveti optiunea de a aplica pentru credit auto. Sunteti sfatuiti, ca inainte, de a aplica pentur un credit sa cititi ghidurile si sfaturile pentru a lua cea mai buna decizie si  daca intampini dificultati in privinta anumitor termeni financiar-bancari, nu ezita sa consulti Glosarul financiar
Daca sunteti interesati de serviciile oferite de acest site va puteti abona la newsletter sau la serviciile RSS pentru a fi la curent cu ghidurile ce vor aparea ca urmare a modificarilor creditelor bancare.
Pentru a transforma cautarea celui mai avantajos credit intr-un mod cat mai accesibil gasiti pe site doua modalitati de vizualizare a listelor de credite: liniara (pentru mai multe detalii) si tabelara (pentru o parcurgere mai usoara si mai rapida a informatiilor prezentate). Astfel, puteti comuta oricand intre cele 2 modalitati de afisare folosind link-urile situate in partea dreapta-sus a listei de credite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!