vineri, 15 iunie 2012

Inovatiile Oriflame: BioClinic

Buna!!
Ati vazut ca Oriflame ne ofera tot mai multe produse noi?Mie mi-a atras atentia BioClinic. De ce? Mi-a inspirat incredere pentru ca am gasit destule informatii despre acest produs pe site. Oriflame chiar a dedicat o sectiune speciala acestor produse BioClinic! Va invit sa cititi toate informatiile oferite accesand aici.
Bioclinic este prima gamă de produse cosmeceutice de la Oriflame. Inspirată de medicina estetică, această gamă revoluţionară asigură o îngrijire specială pentru piele.
Inovaţiile Bioclinic lucrează la nivel celular pentru a linişti orice semn de inflamare prin întărirea factorilor de apărare la nivel cutanat.
 Regimul Bioclinic:
  • Calmează semnele de vulnerabilitate ale tenului;
  • Stimulează producţia naturală de colagen;
  • Protejează piele împotriva radicalilor liberi.
Oriflame a creat astfel tehnologia Cell-Innov,care are la baza ingrediente active precum:
  • retinol ( derivat al vitaminei A şi este eficient în tratamentele antiîmbătrânire prin îmbunătăţirea ratei de înnoire celulară şi a producţiei de colagen a pielii).
  • acidul hialuronic este un ingredient optimizat de expertii Oriflame in mase moleculare mici (numit LMWHA) pentru a fi usor absorbit de piele.Ganditi-va ca actioneaza precum un magnet,atragand apa si imbunatatind astfel hidratarea naturala a pielii.
  • peptida de contractie este o peptida ce imita functiile vitale ale celulelor pielii cu scopul de a imbunatati densitatea acesteia.Stimuleaza fibroblastele să producă colagen,pentru o mai mare capacitate de contracţie.
Ah! Ambalajul e dragutel!! Pe site sunt oferite urmatoarele informatii legate de ambalaj:
Componentele ambalajelor pentru produsele Bioclinic au fost foarte atent concepute pentru a se armoniza cu formula şi a asigura compatibilitate maximă. Recipientele cu pompă protejează ingredientele active faţă de expunerea la aer şi lumină, ceea ce le asigură eficacitate maximă pe întreaga durată de viaţă a produsului.
sursa
Crema de zi concentrată cu efect de lifting, pe bază de retinol pur. Are FPS 15 pentru a proteja mecanismele de apărare a pielii. Acţionează imediat pentru a conferi pielii lipsite de fermitate un efect îndelungat de lifting.
Are 30 de ml.
Trebuie sa mai stiti ca este si in varianta de noapte!!
Va invit sa accesati sectiunea de intrebari si raspunsuri unde cu siguranta veti gasi lamuririle de care aveti nevoie!!
Cu siguranta inovatiile Oriflame vor tenta pe multe fete, pretul fiind accesibil. De abia astept sa pot vorbi despre efectele acestor inovatii!

Va poop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!