joi, 26 ianuarie 2012

Intaritor pentru unghii Catherine Arley

Buna!
Cand am facut comanda de lacurile de la Lady's mi-am cumparat si un tratament. Este vorba deste  intaritorul din imaginea de mai jos:
Ce mi s-a parut ciudat e faptul ca in catalog lacul acesta pare a fi mov, dar in realitate e roz...toata ziua! Bine, acest lucru nu influenteaza calitatea lui sau nuanta de pe unghie, dar m-a dus putin in eroare. El, dat pe unghie, este transparent.
De o saptamana, eu il folosesc zilnic, la fiecare manichiura. Pensulita e cam subtirica,dar nu ingreuneaza datul cu lac. Se usuca repede si luceste frumos. Eu il folosesc ca Base Coat si sunt multumita.
Ce spun ei despre acesta:
· Unghiile casante sau deteriorate sunt fortifiate cu ajutorul acestui întăritor;
· Unghiile sunt protejate de deteriorările ulterioare, sunt mai tari şi au un aspect vizibil mai sănătos. 
 Are 13 ml (destul de marisor) si costa 5,79 lei, in functie de oferta disponibila.
 Am incredere il el, recunosc! Vad ca de o saptamana, de cand ma dau cu el, unghiile mele nu s-au exfoliat deloc si nici nu s-au rupt. Sunt tari si sper sa ramana asa! Am sa va tin la curent!
Avand in vedere pretul lui si faptul ca isi face treaba, merita cuparat si incercat. 
Trebuie sa recunosc ca eu nu am probleme mari cu unghiile. Le dau si  cu uleiul Regetis. Totusi, cred eu, ca si acest lac le ajuta!
Va pooop!

Un comentariu:

  1. Can I simply just say what a comfort to discover somebody who
    truly knows what they're talking about on the net. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I can't believe you're not more popular because you certainly have the gift.
    Check out my page - diets that work

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si comentariu!