marți, 22 noiembrie 2011

Manichiura colorata

Hello!!
Uite ca am inceput o noua zi din aceasta saptamana! Si....mai e putin si se va incheia concursul de pe blogul meeeu!! De abia astept sa fac fericite doua fete!! Vreau sa va spun ca am verificat link-urile catre FB si multe nu sunt bune, asa ca...in cazul in care la numirea castigatoarei, voi intampina probleme de acest gen, voi fi nevoita sa fac alta extragere! Cine are link de FB si link catre blog, voi lua in considerare blogul. Buuun, am spus ce aveam de spus in legatura cu concursul!!
Acum sa revenim la unghiute! Azi sunt in ton cu titlul pe care il are si concursul meu...am o "mani" colorata!!
La cat de urat e afara, merge o astfel de manichiura!!
La inceput, mi-am facut numai modelul de pe inelat si degetul mare si...m-am tot gandit ce as putea sa fac si pe celelalte degete, nu vroiam sa le las doar cu lac:
Asaaaa, si mi-a venit ideea sa vin cu gri pe varful unghiei, gen french, conturat apoi cu nuantele folosite pe inelar si degetul mare.
Va place?

Acesta este modelul meu de astazi!!
Va pup! O zi calduroasa!

6 comentarii:

  1. Superb model! Jos cu palaria! Apropo de concurs... Inscrierea mea e buna?

    RăspundețiȘtergere
  2. Monika, nu reusesc sa iti accesez link ul si am vrut sa vad dc il ai pe peretele tau, dar nici acolo nu l-am gasit postat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce super ti-au iesit....imi place ca pot sa ti liniile drepte fara sa iti tremure mana:))...te astept si la mine pe blog...pop
    http://andrutzamakeupartist.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt unele persoane pe care daca nu le ai la friends nu poti sa vezi postarea pentru ca au securizate multe chestii. Daca nu poti vedea da add fetelor si cred ca dupa aia o sa mearga. Si, ca sa revin la subiect, m-am uitat 5 minute la unghiile tale. Sunt atat de frumoase! Nu stiu cum ai facut sa iasa asa drept si frumos si colorat, dar a iesit minunat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, da, Liz, stiu si treaba asta, dar... Voi incerca, normal! Cat despre unghiile mele, meeeerci!! Nu stiam ce sa imi fac aseara si pana la urma mi-a venit ideea sa le fac asa! Cand am chef imi ies si liniile drepte, cand nu... nu!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si comentariu!