duminică, 18 mai 2014

The One Oriflame - Long Wear Nail Polish

Buna!
Asa cum va spuneam in postarea trecuta, cei de la Oriflame promoveaza o noua gama de produse - THE ONE. 
Am participat la campanie si am primit un colet cu produse pentru testare. Astazi va voi vorbi despre ojele din noua gama:
Prima care mi-a atras atentia a fost cea "roz" (NI.ORCHID) pentru ca este una dintre culorile mele preferate, dar nici cealalta nuanta (CAPPUCINO) nu este mai prejos, important e faptul ca merg combinate si purtate in acelasi timp :).

Gramajul lor este de 8 ml.
Valabilitate: 06.2016
Aceste oje fac parte din gama "ultra rezistenta"!

Ceea ce mi-a placut foarte mult la aceste oje este pensula! Faptul ca este lata, fata de celelalte oje de la Oriflame, faciliteaza aplicarea produsului pe unghiute. In imaginea de mai jos se poate observa diferenta dintre o pensula a unei oje oarecare si cea din colectia The One:
Ojele sunt foarte pigmentate, au o consistenta densa si se usuca foarte repede! Va sfatuiesc sa le aplicati repede! Daca veti pensula  prea lent unghia sau daca veti reveni pe o parte unde ati aplicat, cu siguranta ca veti observa ca deja incepe sa se usuce si in loc sa corectati acea zona, veti inrautati manichiura!!
Pe unghiute arata asa ojele(mentionez ca ojele sunt date in doua straturi!):
Rezistenta acestei oje este una normala, in niciun caz nu este una foarte rezistenta, dar nici de cea mai proasta calitate. Maxim 3 zile merge purtata pe unghii, in cazul in care nu faceti prea multe activitati casnice.

Va recomand cu mare drag sa incercati ojele din gama The One Oriflame, nu veti regreta!
Va pupacesc cu mare drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!