joi, 22 mai 2014

De 15 ani - Danone

Buna!

Pe 15 mai cei de la Danone Romania au implinit exact 15 ani de cand a fost lansat primul iaurt fabricat la noi in tara. Asa ca, in anul 1998 a fost cumparata fosta fabrica de lactate Miorita din Bucuresti, ca, mai apoi, un an mai tarziu sa se lansese si primul iaurt produs aici, pe pamant romanesc. Am descoperit despre inceputul Danone in Romania pe noul site-ul al acestora.  Acest site s-a lansat de curand si vine in intampinarea celor care il acceseaza cu informatii utile, precum:

  • Informatii privind istorul Danone, atat in lume (click aici), cat si in Romania (click aici);
  • Date privind producerea iaurtului (click aici);
  • Informatii despre beneficiile iaurtului (click aici).
Site-ul este foarte usor de accesat, fontul ales este unul lizibil, informatiile sunt bine grupate, fiecare categorie are grupate informatiile in subcategorii, gasind astfel mult mai usor ceea ce ar putea interesa pe cel ce acceseaza site-ul.

Mi se pare o super idee rubrica "Vino acasa la Danone"! Accesand-o veti descoperi ca puteti completa un mic formular, ca mai apoi sa puteti merge sa vizitati fabrica:
Iar mai jos aveti programul pe luni/ zile in care puteti face acest lucru:
O alta rubrica care mi-a atras atentia  fost cea in care puteti gasi informatii despre campaniile la care participa acestia - Danone se implica (click aici).
Site-ul functioneaza foarte bine, l-am studiat si am accesat de cateva ori aceleasi pagini, nu am intampinat probleme absolut deloc!!
Un alt atu al acestui site - in josul paginii aveti posibilitatea de a schimba limba (din romana in engleza). Eu as vedea in alta partea acest "buton" de schimbare a limbii, undeva sus in dreapta, pentru ca asa e mai pe toate site-urile.
Foarte util este si faptul ca puteti aplica aici in vedea angajarii - accesati rubrica "Angajam zambete" din josul paginii! Mentionez ca pentru a putea depunde un CV trebuie a aveti cont. Acest lucru nu prea ii bucura pe unii mai comozi:)).
Un lucru care nu prea mi-a placut - in momentul in care am vrut sa citesc mai multe informatii despre job-ul disponibil am accesat pagina si mi s-a deschis in limba engleza! De ce nu este in romaneste? 
In momentul in care am accesat rubrica "Produse", am gasit in partea dreapta posibilitatea de a adresa o intrebare si mi s-a parut super ideea, doar ca in momentul in care am dat click....am ajuns pe prima pagina a site-ului. Poate o fi doar vreo legatura facuta gresit, sau, poate am gresit eu pe undeva? Hmmm...sau poate raspunsul la intrebarea mea e pe site? :)
Va invit sa accesati noul site Danone!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!