marți, 14 ianuarie 2014

Flormar Pretty - Concurs - INCHIS

Buna!
Abia am incheiat concursul realizat impreuna cu Carla, dar astazi va invit sa participati la altul. Unul cu reguli simple, de aceasta data!
Asadar, trebuie sa ma urmariti pe Facebook (click aici) si sa dati share concursului pe pagina voastra de Facebook, nu e greu, nu-i asa:). Si completati campurile de mai jos:
a Rafflecopter giveaway

Aaa, si luni, pe 20, vreau sa merg sa-mi schimb manichiura, siiii, daca aveti modele cu gel speciale salvate, as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite pe mail(oprea.catalina@gmail.com), as vrea ceva cu sclipici, ceva frumos si deosebit:). Daca ma voi decide asupra unuia dintre exemplele trimise de catre voi, cea al carei model il voi folosi va primi un premiu constand tot in oje Flormar Pretty.

Asadar, avem un premiu care va pleca cu siguranta la una dintre voi si acesta este urmatorul:
Castigatoarea va fi aleasa prin intermediul site-ului random.org. Pe aceasta o voi anunta eu printr-un e-mail ca a castigat.
Va pup!
Succes!

UPDATE!

Va multumesc pentru inscriei! Am ales castigatoarea:
Legat de cea de a doua castigatoare, o voi anunta peste cateva zile. Miercuri imi schimb modelul, am amanat putin pentru ca mi-au fost date planurile peste cap din cauza serviciului.
Va multumesc pentru modelele frumoase!
Va pup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!