vineri, 18 noiembrie 2011

Dazzle Me! Eye Dust Collection 2000

Buna!
Va spuneam intr-o postare, in care am vorbit despre un concurs al Lianei, ca mi-am cumparat si eu cate ceva de pe blogul ei. Acum vreau sa va arat un fard de a carei culoare m-am indragostit cand am vazut-o pe blog. De foarte mult timp cautam o astfel de nuanta! Imi doream sa fac o combinatie intre acest albastru si mov inchis. Hai sa va arat despre ce este vorba!


Dazzle Me! Eye Dust de la Collection 2000 este un pigment pentru pleoape, perfect pentru a crea machiaje subtile pentru zi sau dramatice, pentru seara.Contine extract de perle pentru culoare intensa.Recipientul are o sita incorporata, pentru a putea doza corect cantitatea necesara.Folositi pigmentul umed pentru mai multa intensitate a culorii. Culoarea pe care o am eu se numeste spellbound nr.11.
Eu il ador!!!

Si acum la ochii mei:

Ce nu imi place la el? Ma cam chinui cand ma dau pentru ca este praf si mereu trebuie sa tin un servetel sub ochi pentru a evita sa ma murdaresc de fard. Nu de alta, dar se ia cam greu:D.
Eu vi-l recomand cu drag!

7 comentarii:

  1. Wow, ce culoare intensa! imi place, desi eu nu folosesc culori atat de tari :)
    Eu curat cu o discheta pe care am pus ceva demachiant, se ia bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se ia, da, dar cand sunt data cu fond de ten deja....nu mai merge:D

    RăspundețiȘtergere
  3. OMG! E superba culoarea!!! Vreau si eu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place albastru,il foloseam cand eram mai tinerica :P.Acum mi se pare ca nu ma mai descurc asa bine cu culoarea asta...
    Sa-l porti fericita!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. E faina culoarea, e un albastru cu tente lila.

    RăspundețiȘtergere
  6. Endre, eu am cautat nuanta asta ca sa o combim cu mov. Folosesc mult culoarea mov cand ma machiez. Imi sta bine pt. ca am ochii verzi.

    RăspundețiȘtergere
  7. e foaaarte frumoasa culoarea asta!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si comentariu!