luni, 21 noiembrie 2011

Apidermin de poveste: amintiri si... curiozitate

Buna!!

  E randul meu sa vin cu povestea mea, in speranta de a putea oferi ocazia si altei persoane ca sa beneficieze de proprietatile cadoului oferit de Apidermaliv.
    Povestea mea e de fapt....altceva...
    Incep prin a va impartasi ceva din copilaria mea si a surorii mele. Sora mea avea de facut, la o lucrare, o propozitie folosind cuvantul albina. Ce a scris sora mea?
„Mama mea zboara ca o albina”.
   In graba ei de a-si lauda mama si de a face cat mai repede lucrarea...a scris ca mama zboara in loc ca este harnica precum o albina.
  Acum eu ma intreb... oare se gandea ca e si dulce ca mierea? Ca oricum...beneficii dupa urma harniciei mamei sigur aveam noi doua:P!
   Mama noastra deja se vedea zburand prin casa:))!
   Mierea de albine se stie ca are proprietati benefice, se stie ca e bine sa nu lipseasca din casa omului. De aceea, pot spune ca in familia mea mierea a fost mereu prezenta, sub diferite forme (miere lichida, zaharisita, faguri si...bineinteles arhicunoscuta crema de fata Apidermin)!
  Dar cel mai mult si mai mult...eu am iubit fagurii! Iam! Iam! 
   Si...cautand pe Internet am descoperit niste lucruri interesante:
   Mierea consumata in fagure detine calitati speciale, pentru ca in fagurele de ceara, valoarea superioara mierii este mult sporita prin aportul de vitamine continute de ceara, in special vitamina A , retinol, precum si alte substante si principii active, care prin procesul de masticatie trec din ceara in organismul uman, o data cu mierea ingerata. Actiunea de curatare si dezinfectie a dintilor. (sursa)

4 comentarii:

  1. Esti o dragutza, Endre!! Poate voi reusi sa ofer si altei persoane posibilitatea sa se bucure de deliciile premiului!

    RăspundețiȘtergere
  2. inca n-a aparut pe fb, nu? sa dam si noi like si share :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, Liz, nu stiu de ce! Am trimis pe mail, dar...poate maine!!! Las ca va dau eu link-ul sa strang si eu voturiiii!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si comentariu!