marți, 17 septembrie 2019

Makeup - Be Brandy. Be Trendy

Hello!
În urmă cu câteva săptămâni căutând pe internet pentru o colega un anumit spray de păr de la Batiste, am descoperit site-ul despre care mi-am propus să  vă vorbesc astăzi. Recunosc că a fost singurul site unde am mai găsit pe stoc produsul căutat (Spray de păr pentru volum), daaaar câte minunății regăsiți pe acest site nici nu vă vine să credeți!
MAKEUP este un magazin online cu sediul și depozitul principal în Polonia, care se ocupă cu comercializarea produselor de frumusețe. Vin în întâmpinarea noastră cu o varietate mare de branduri și produse cunoscute. 
Eu mi-am luat mai multe măști de față, am vrut sa testez terenul și chiar totul e la superlativ... De la modul cum funcționează și este structurat site-ul până la modul cum sunt ambalate și livrate produsele.
Găsiți toate informațiile necesare la descrierea fiecărui produs:

Găsiși produse de la Ziaja, Bielinda sau chiar Eveline - pe care toată lumea le caută, mai ales pentru tratamentele lor pentru unghii recunoscute:
Prețurile sunt super atractive! Livrarea este gratuită pentru coletele în valoare de 59 lei, dacă optați pentru serviciul Coletăria.ro. Dacă optați pentru firmele de curierat, transportul gratuit va fi la coletele ce depășesc suma de  99 lei.
Eu acum ma duc să îmi pun pe față o mască cumpărată de pe acest site, ma odihnesc și pe voi vă las să studiați și să faceți cumpărături! Am folosit zilele trecute măștile de mai jos și vi le recomand cu mare drag! MARION Golden Skin Care este o mască de tip Peel-Off super eficientă și o găsiți la un super preț.
Zi frumoasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!