luni, 31 iulie 2017

DermaE - Skin Lighten Review

Hello!
  Astăzi vorbim despre o cremă pe care mi-am dorit foarte mult să o cumpăr. Tot am căutat păreri despre ea, am văzut că tot era recomandată. Nu am găsit cine ştie ce review-uri şi de aceea mi-am propus să scriu despre ea; cu siguranţă sunt multe persoane care se confruntă cu problema petelor pe faţă. 
  Nu are rost să vorbesc despre petele pigmentare. Eu le am de multă vreme. Au apărut de la soare. Pe timpul iernii ele se mai estompează, dar cum vine căldura, soarele, se intensifică. Recunosc că am tot căutat creme, soluţii, dar nu am găsit ceva care să mă mulţumească. Am văzut această cremă şi am spus să îi dau o şansă în speranţa că voi găsi prin ea rezolvarea problemelor mele legate de ten.

  Crema am cumpărat-o de pe site-ul Derma-E şi costă 115 lei. Comanda a venit foarte repede - o zi sau două am aşteptat. Eram curioasă tare să văd crema miraculoasă....

Am rămas puţin surprinsă de ambalaj - este din plastic.
Crema este densă, groasă, nu curge şi are un miros puţin ciudat.

  Mi-a plăcut textura ei - intră repede în piele, fără să lase o peliculă grasă. Poate fi folosită foarte bine ca bază pentru machiaj.
  Dar atât....
  Am folosit deja această cremă mai bine de o lună. Sincer...nu am văzut nimic schimbat la tenul meu, din păcate! Am folosit-o dimineaţa şi seara zilnic. Ziua am aplicat mereu cremă cu factor de protecţie 50. Poate trebuie folosită o perioadă mult mai lungă pentru rezultatele dorite. Eu o voi folosi în continuare. Dacă voi observa vreo schimbare a tenului voi reveni si vă voi scrie.
  Această cremă este 100% vegană, nu conţine parabeni, sulfaţi, lanolină, gluten sau organisme modificate genetic şi nu a fost testată pe animale.

Voi aţi folosit această cremă?
Aţi găsit crema / soluţia care să vă ajute în estompare petelor de pe ten?
Vă pup.
Update: Am terminat crema....rezultat nimic spectaculos. Nu recomand să dați banii aiurea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!