vineri, 7 februarie 2014

Coccolino Sensation

Buna!
Cu siguranta ati auzit despre campania celor de la BUZZStore, care s-a incheiat deja, cea in care cei care s-au alaturat campaniei au primit pentru testare doua balsamuri pentru hainute, editie de Craciun. Am participat si eu la aceasta campanie si, chiar daca s-a incheiat, mi-am propus sa-mi exprim parerea despre cele doua balsamuri.
  Am primit kit-ul respectiv exact cand ma asteptam mai putin si chiar m-a surprins placut. Coletul continea un ursulet Coccolino,clar, brosuri si cele doua balsamuri.
 M-au surprins placut ambele de la prima vedere. De ce? Culorile pe care le au ambalajele sunt dragalase, parfumul unul delicat si chiar pe gustul meu.
M-am chinuit sa fac o comparatie intre ele, cu toate ca sunt asemanatoare din punct de vedere calitativ. Primul pe care l-am terminat a fost cel mov - Purple Orchid & Blueberries, apoi am trecut la cel roz - Passion Flower & Red Fruits.
Sincer, mi s-a parut ca cel roz are un parfum mai intens. Cand mi-am spalat o geaca, am pus acest balsam si prietenul meu ma tot intreba cu ce parfum m-am dat :)) in momentul in care mi-am luat geaca la purtat.
Coccolino este un balsam bun pe care eu il recomand cu drag, un balsam care lasa hainele parfumate si placute la atingere. 
Pe ambalaj gasiti informatiile de care aveti nevoie in momentul utilizarii:
 Nu este prima, dar nici ultima data, cand hainele mele vor fi rasfatate cu acest balsam - Coccolino!
Voi ati incercat balsamurile Coccolino? Care e preferatul vostru?
Va pup

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!