joi, 8 decembrie 2011

Trei oje pentru azi si o idee de manichiura pentru Craciun

Buna!!
Ma tin de ceva timp sa fac poze si sa va arat niste oje. Doua dintre ele sunt primite de la Meg. O sa va prezint mai intai cele doua oje Natty de la Orkide. Culorile sunt diferite si arata foarte bine! Eu imi luasem candva o oja Naty, mata, dar am fost dezamagita, dar acestea doua arata foarte bine:

Acestea sunt ojele. Eu am facut poza si la numerele lor, in cazul in care va plac, sa stiti ce sa cautati. Si acum pe unghiute:
Imi plac ambele deoarece au niste irizatii foarte delicate!

Va spuneam ca am sa va arat 3 oje. Ei, de ceva timp am cumparat o oja...nici nu stiu cum se cheama, dar e un sclipici, de fapt. Nu l-am folosit imediat, dar de cum m-am dat prima data....mi-a intrat la inima:D. De ce? Are un luciu foarte frumos, sclipiciul pe care il contine e foarte fin, nici nu se simte pe unghie, si...pe sticluta scrie ca acest lac cu sclipici e....holographio.:D. Se observa, in sticluta, sclipici de culoare roz pal si maro. 
Mie chiar imi place! Din pacate avea doar aceasta culoare, dar am sa mai trec pe la acel magazin va vad daca au mai adus si alte culori.

Vreau sa va arat un model foarte simplu, pe care vi-l puteti face pentru sarbatorile ce urmeaza! Ideea a pornit la modelul pe care l-am prezentat ieri. Si fotografia cu modelul:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentariu!