sâmbătă, 24 septembrie 2011

Tratamente pentru unghii

Buna!
Da, si unghiutele noastre au nevoie de tratamente speciale!!! Pai, toata ziua le dam cu lacuri, cu acetona...macar putin sa le ingrijim! Eu folosesc uleiul de masline. Incalzesc putin ulei intr-o lingura la flacara ochiului de la aragaz si apoi inmoi cate o unghiuta in uleiul cald si tot asa de cateva ori. Apoi incep sa intind uleiul pe maini si sa masez unghiutele. Pe mine m-a ajutat foarte mult de cand l-am descoperit...tratamentul (cunoscut deja de foarte multe persoane)de la Farmec si inca il mai folosesc cu drag. Zilele trecute am cumparat un tratament bi fazic de la Miss Sporty. Inca nu pot sa spun daca da rezultate bune. Si ieri am luat, tot de la Miss Sporty, un tratament care poate fi utilizat si base coat. Costa in jur de 7,50 lei. Le aveti in fotografie:
Tot de curand am citi pe un blog despre tratamentele de la Orkide. Eu am cred vreo doua oje de la aceasta firma, pe care, recunosc, nu prea le-am folosit. Pe acel blog am citit ca ar fi bune aceste tratamente si mi le-am cumparat si eu. Ce imi pce la ele? Dau un aspect frumos unghiei, la fel ca cel pe care il da un lac laptos. Si de aceea consider ca sunt la indemana de folosit si purtat. Nu sunt doar un lac simplu,nu! Si in plus, au si luciu!
Mai jos o sa va arat o poza cu unghiutele date cu aceste tratamente. Mai intai am dat cu Calcium Gel si apoi cu Nail Hardener.
Costa 3 lei sticluta.

4 comentarii:

  1. Sa mai scrii de tratamente :) Eu il am pe cel roz bi-fazic , dar m-ar interesa si restul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerc si eu sa gasesc ceva ...wow!! O sa postez imediat ce voi mai incerca si altele.

    RăspundețiȘtergere
  3. dintre toate am doar lotiunea de la farmec care nu este extraordinara (parca mi-a facut cuticulele mult mai groase, mai evidente ;( )

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, pai, trebuie sa fii atenta sa nu se atinga cuticulele pentru ca le usuca!! Trebuie sa dai numai pe unghie. Dac aai ulei pentru cuticule, poti incerca sa dai mai intai cuticulele cu aces ulei si apoi sa aplici tratamentul pe unghii.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si comentariu!