joi, 13 octombrie 2011

Oja de la Flormar si...o tentativa de "leopard" esuata

Bunaaaa!! Mmmmm, miroase a week-end sau mi se pare mie??
Buuun! Astazi vreau sa va arat o oja de la Flormar. V-am aratat ojele pe care le am de la aceasta firma aici. Din tot ce e acolo, cea roz imi place mult si cea pe care o voi prezenta in aceasta postare.
Oja este intre mata si sidefata, oare e bine spus asa?? Hmmm! NU e sidefata ca celelalte pe care le am, stralucirea ei vine din particulele fine sclipicioase pe care le contine! Am folosit aceasta oja Flormar cand m-am dat cu oja neagra crapacioasa. Sa vedeti si pozele cu oja:



Va place? Va pot spune ca acopera f. bine si ca se usuca repede. Cat tine pe unghii nu va pot spune, eu imi fac unghiile in fiecare zi.

Si acum despre tentativa mea esuata!! Mai si gresim ca doar suntem oameni:D!
Ma tot batea gandul ca fac "leopard print"...Pfuuu!! Si aseara: hai, sa incerc si eu! Na! Ca nu e chiar asa usor! Sa va arat ce mi-a iesit!!!!




Poate daca as fi folosit alte culori ar fi iesit altfel. Spun: poate:))! Mi-a venit mie, asa, sa fac cu gri, alb si rozul asta, mai inchis. Cred ca mi-a ramas gandul la combinatia gri/rosu, pe care am vazut-o la Liz pe blog.

Va doresc o zi frumoasa si calduroasa!

8 comentarii:

  1. Ft frumoasa oja Flormar :D

    Iar la cea de-a doua poate ca nu ti-a iesit modelul dar au iesit multe kiss-uri ;)))
    Poate daca faceai marginile cu negru ti se parea mai leopard-look :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mult imi place,Catalina!Cea Flormar e superba...trebuie sa am si eu ceva Flormar :(.Iar cea leopard e la superlativ,nu iti desconsidera munca!E pur si simplu splendida,o sa incerc si eu in weekend ceva asemanator :P
    Te pup,draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Laura, da, si eu am spus ca poate daca foloseam alte culori...dar am tinut musai sa am combinatia cu gri si rozul ala:D Uite ca la kiss-uri nu m-am gandit!:)) Buna ideea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Endre, ma bucur ca iti place! Nici eu nu am asa multe Flormar, eu sunt fan Alix Avien! :)). Ma batea un gand sa fac un concurs care sa aiba ca premiu oje de la Flormar sau Alix Avien, dar il voi organiza mai tarziu. Mai intai sa ajung in Istanbul, ca sa ma aprovizionez cu oje:))!!

    RăspundețiȘtergere
  5. in primul rand imi place mult cum a iesit numai cu buline. apoi, de leopard ce sa zic, nu e leopard dar a iesit bine. Daca era ceva cu crem sau maro iesea sigur

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, si mie mi-a placut mai mult cu buline:))!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci mult, Meg!! Ma bucur ca ai revenit!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si comentariu!